Friskare och fräschare med mycket blandade bär på våfflorna.
Foto: Johnér
Friskare och fräschare med mycket blandade bär på våfflorna.

Våfflor med bär och vispad grädde

5 (2 röster)

Klassiska våfflor med vispgrädde och generöst med blandade bär.
Blir lite festligare och smakar lite friskare än med den vanliga söta sylten.
Enkelt och magiskt gott som efterrätt eller söndagsfika.

Klassiska våfflor – med bär och vispad grädde

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 3.5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 4 dl mjölk
  • 100 g smör
  • 0.5 tsk salt
  • 1 msk socker
  • Topping

  • 3 l blandade bär
  • 2 dl vispgrädde
  • socker

Gör så här

Av: Clara Öhrn

LÄS VIDARE