Carpaccio med spenatsallad

3,5 (68 röster)

Godare

Känner du dig vilsen i märkesdjungeln?

Här fortsätter Godare.se:s programserie ”Victor & Victoria” med kunskap, tips och orimligt god matlagning.

Det här avsnittet handlar om produktmärkning. Vad är bäst att välja?

Miljöforskaren Victoria Voss reder ut och stjärnkocken Tom Victor Gausdal lagar ekologisk och färgsprakande carpaccio.

Festligt och gott till varma sommardagar.

Carpaccio med spenatsallad

  • Ingredienser

  • 30 körsbärstomater, ekologiska
  • salt och peppar
  • olivolja
  • 300 g oxfilé
  • salt och peppar
  • 1 handfull pumpakärnor
  • olja
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 3 msk pepparrot, färsk, riven
  • 1 msk smör
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, krossade
  • 250 g spenat, ekologisk
  • salt och peppar

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

ANNONS EXTERN LÄNK

Tips från Kung Markatta: Grönt och Gott från Kung Markatta, skapa dina smakäventyr med våra tofurecept!

Kung Markatta

Carpaccio med spenatsallad

Foto: Magnus Westerlund

LÄS VIDARE

Hummus på gula ärtor med valnötter och korv

ÄMNEN I ARTIKELN

Godare

Recept

Klimatsmart mat

MER OM GODARE

Friterad fisk är flott och gott

30 min

Hummus på gula ärtor med valnötter och korv

1 h 45 min

Enhörningstårta med vit choklad och passionsfrukt