Victor och Victoria

presenteras av

Carpaccio med spenatsallad

3,5 (68 röster)

Känner du dig vilsen i märkesdjungeln?

Här fortsätter Godare.se:s programserie ”Victor & Victoria” med kunskap, tips och orimligt god matlagning.

Det här avsnittet handlar om produktmärkning. Vad är bäst att välja?

Miljöforskaren Victoria Voss reder ut och stjärnkocken Tom Victor Gausdal lagar ekologisk och färgsprakande carpaccio.

Festligt och gott till varma sommardagar.

Carpaccio med spenatsallad

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 30 körsbärstomater, ekologiska
  • salt och peppar
  • olivolja
  • 300 g oxfilé
  • salt och peppar
  • 1 handfull pumpakärnor
  • olja
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 3 msk pepparrot, färsk, riven
  • 1 msk smör
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, krossade
  • 250 g spenat, ekologisk
  • salt och peppar

Gör så här

Av: Aftonbladet

Carpaccio med spenatsallad
Foto: Magnus Westerlund
Carpaccio med spenatsallad

LÄS VIDARE