Mjuka fiskbollar med krispigt skal.

Foto: Thinkstock

Friterade torskbollar – ny fiskfavorit

3,5 (202 röster)

Middagstips

Friterade torskbollar – bjud på en riktigt god fiskrätt med läckert krispiga, friterade fiskbollar av torsk med smak av lime och persilja. Lägg till chili och hackad koriander för en mer asiatisk touch.

Friterade torskbollar

  • Ingredienser

  • 400 g torsk
  • 1 dl vispgrädde
  • 1.5 tsk salt
  • 1 lök, gul
  • 1 ägg
  • 1 dl vetemjöl, eller mer vid behov
  • 1 msk persilja, finhackad
  • 1 lime, saft och klyftor
  • olja, till fritering

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Fish nachos – fisken som barnen älskar

ÄMNEN I ARTIKELN

Middagstips

Recept

Torskrecept

MER OM GODARE

Nudelsallad med krispig kyckling

35 min

Markiz goda kyckling

35 min

Cevapcici – kryddiga och goda köttfärsjärpar

30 min