Pannacotta med vit choklad och mango

Foto: Thinkstock

Pannacotta med vit choklad och färsk mango

4,2 (11 röster)

Efterrätter - Recept på goda desserter

Pannacotta med vit choklad och mango. Pannacotta är nog en av de bästa desserterna man kan bjuda på. Enkelt att göra och perfekt att göra färdigt dagen innan den ska serveras. Här är den smaksatt med vit choklad och toppad med färska bitar av mango.

Tid tillkommer för att pannacottan ska stelna.

Pannacotta med vit choklad och färsk mango

  • Ingredienser

  • Panacotta

  • 1 gelatinblad
  • 4 dl grädde
  • 0.5 dl strösocker
  • 1 vaniljstång
  • 100 g vit choklad, av bra kvalitet
  • Mangoröra

  • 200 g mango, fryst eller färsk
  • 1 msk florsocker

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Enklaste och lyxigaste påskmaten

ÄMNEN I ARTIKELN

Efterrätter - Recept på goda desserter

Recept

Efterrätt

Chokladrecept

Italiensk mat

MER OM GODARE

Bjud på 3-rätters meny med vårkänsla

Banana split – klassikerna alla älskar

10 min

Grillade päron med karamelliserade valnötter

30 min