Foto: Elena Weinhardt / iStockphoto
Ugnsomelett med tomater och parmesan.

Ugnsomelett med tomat och parmesan

4,8 (8 röster)

Lättlagad och smarrig ugnsomelett

Ugnsomelett är perfekt att servera till lunchen eller på buffébordet.
Grönsakerna kan varieras, välj gärna de godaste grönsakerna i säsong.
Tänk på att inte låta din omelett vara för länge i ugnen, den kan bli lite torr och tråkig då.

Ugnsomelett

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 8 ägg
  • 1 dl vatten
  • 1 msk olivolja
  • 10 cocktailtomater
  • 1 gul lök, liten
  • 1 dl haricots verts, skivade
  • 1 dl parmesan, riven
  • 1 msk smör
  • salt och peppar

Gör så här

avAftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM

Recept

Buffé

MER OM MAT & DRYCK