Havreflarn – knäckiga och läckra kakor
Havreflarn som smälter i munnen. Lättbakade och snabba och med lite fyllning går de att variera.
En portion blir cirka 24 kakor.
Havreflarn
Ingredienser
- 75 g smör
- 1 dl strösocker
- 1 dl havregryn
- 1 dl vetemjöl
- 1.5 msk mjölk
- 1.5 msk ljus sirap
- 1 tsk ingefära, malen
- 0.25 tsk bakpulver
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Kakor – små och goda till fikat
Semmeldagen – här är dom populäraste
Chocolate chip cookies





30 min
Mug cake – baka kaka i kopp





10 min
Key lime pie – syrlig, söt och supergod





30 min
Gräddtricket – konditorns bästa knep





10 min
Drömrulltårta – så bakar du den





30 min
Banoffee paj – recept på god bananpaj





40 min
Clotted cream till afternoon tea





15 min
Macarons – så lyckas du med kakorna





2 h
Baka något gott och lätt med barnen
Mandelkubb – den populära klassikern





45 min
Blåbärsmuffins – lättbakade favoriter





40 min
Äppelmuffins – enkelt receptet till go’fikat





40 min
Banankaka – söt, saftig och kryddig





45 min
Pizzasemlor





1 h 30 min
Baklava – filodeg, nötter och honung





1 h
Semlor i långpanna – många och goda





2 h
Rågkakor – nybakat och doftande bröd





1 h 45 min
Prinsesstårta – så bakar du steg för steg





1 h
Prinsessrulltårta – enkel och snabbakad





30 min
Pecannötspaj – len kola och nötcrunch





1 h
Hjärtformade kanel och kardemummabullar





1 h 45 min
Mandelmassa – enkelt och väldigt gott





20 min