Rödingfiléer i ugn.
Rödingfiléer i ugn.

Rödingfiléer i ugn

2,9 (14 röster)

Rödingfiléer i ugn – supersnabbt vardagsrecept. En lite lyxigare fisk i ugn med ett täcke av sik- och löjrom, men fortfarande traditionell i smaken med dill och gräslök som passar så bra med fisk. Har du bråttom kan du skippa att göra en sallad som tillbehör – röran av svamp och spenat räcker!

Rödingfiléer i ugn

  • Ingredienser

  • 4 rödingfiléer, med skinn kvar
  • salt
  • nymald svartpeppar
  • Till romblandning

  • 100 g sikrom
  • 100 g löjrom
  • 2 msk dill, finskuren
  • 2 msk gräslök, finskuren
  • 2 msk rödlök, finskuren
  • Till spenat- och svampröra

  • 200 g spenat, färsk
  • 100 g shiitakesvamp

Gör så här

LÄS VIDARE