Foto: Lennart Weibull
Vit omelett - vispa äggen rätt och den blir perfekt.

Vit omelett med krämig äggula och rädisor

Bli först med att rösta!

Det viktigaste när du gör en omelett är hur du vispar äggen. Knäck dem i en mindre skål och vispa sedan med en gaffel genom att slå gaffeln från den ena sidan av skålen till den andra.
Lyft sedan hastigt upp gaffeln när det inte finns ett enda spår av äggviteklumpar kvar. Salta och gör dig redo.

Recept ur ”Tinas kök” av Tina Nordström, Bonnier Fakta.

Vit omelett med krämig äggula och rädisor

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 4 ägg
  • 50 g parmesan
  • 2.5 msk olivolja
  • 1 knippe vattenkrasse
  • 1 knippe rädisor, tunt skivade
  • svartpeppar, ur kvarn

Gör så här

avAftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM