Vit omelett - vispa äggen rätt och den blir perfekt.
Vit omelett - vispa äggen rätt och den blir perfekt.

Vit omelett med krämig äggula och rädisor

5 (2 röster)

Vit omelett med krämig äggula och rädisor är gott och enkelt till frukost, lunch eller brunch. Garnera omeletten med vattenkrasse och rädisor. Ställ fram hela pannan på bordet och ringla över en god olivolja.

Recept ur ”Tinas kök” av Tina Nordström.

  • Tips! Det viktigaste när du gör en omelett är hur du vispar äggen. Knäck dem i en mindre skål och vispa sedan med en gaffel genom att slå gaffeln från den ena sidan av skålen till den andra. Lyft sedan hastigt upp gaffeln när det inte finns ett enda spår av äggviteklumpar kvar. Salta och gör dig redo.

Vit omelett med krämig äggula och rädisor

  • Ingredienser

  • 4 ägg
  • 50 g parmesan
  • 2.5 msk olivolja
  • 1 knippe vattenkrasse
  • 1 knippe rädisor, tunt skivade
  • svartpeppar, ur kvarn

Gör så här

LÄS VIDARE