
Ehrlund, Per
Grilla på riktigt – recept, tips & tekniker
219,00 kr
Läs mer
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Entrecote, laxfilé, palsternacka och kryddor. Allt går att grilla med rätt recept och lite inspiration.
Alla kan grilla! Lär dig enkla tips och trix och ta komando över din egen grill. Lär dig få kontroll över de olika temperaturerna, glöden och sätt en härligt rökig smak på råvarorna. I denna bok lär Per Ehrlund ut grillandets konst. Han är en av Sveriges mest anlitade grillinstruktörer och hans bok kommer bjuda på många aha-upplevelser.
Ehrlund, Per
Grilla på riktigt – recept, tips & tekniker
219,00 kr
Läs mer
Nu är det dags att låta grönsakerna spela huvudrollen även på grillen. En grillad grönsak kan vara en matig och läcker huvudingrediens eller ett tillbehör, den kan utgöra basen i en underbar röra eller soppa med en doft av grillat, eller skillnaden mellan god och otroligt god Baba ganouj – möjligheterna är närmast oändliga. I den här boken får du mer än 80 recept på allt från snabbt halstrade primörer till indirekt grillade rotfrukter, bakade pajer och matiga gratänger, efterrätter, röror och tilltugg. Allt tillagat på grillen. Här finns något för alla – nybörjaren och grillveteranen – samlat i den enda grillboken du behöver i sommar.
Landqvist, Malin
Grilla Grönt
99,00 kr239,00 kr
Läs mer
En bra råvara räcker långt i sig själv – men det som verkligen tar grillkvällen till nya höjder är allt det goda runtomkring. Allt det som gör smakupplevelsen och njutningen så mycket större: grilltillbehören. Här hittar du mängder av spännande recept på marinader, rubs, örtoljor och glaze som ger gudomlig smak och låter dig variera köttet, kycklingen eller fisken. Här finns också fantastiska aromsmör, krämiga såser, mumsiga röror, picklade grönsaker, bästa grillbröden och inte mindre än tio varianter på pesto. För att inte tala om alla härligt matiga sallader – både sådana med grillat grönt som du lagar tillsammans med annat på grillen, och sådana som du kan förbereda i god tid innan i köket. Slösa med tillbehören och duka upp en hel grillbuffé av ljuvliga smaker!
Larsson, Mattias
Fredagskockens bästa grilltillbehör
189,00 kr
Läs mer
"Så fort det är sol ska det grillas. Varför? Därför att vi gillar lite utmaning och ursprung. Och vi känner oss som kungar i eget rike när vi står där en vindstilla kväll i ångorna från varm sommarjord med ett glas vin och en lååång stekspade i nyporna. Dofterna som sprider sig synbart och retar varenda grannes grillsug. Här finns utrymme för värstingmätning också. Vem har den största grillen? Vem har den snabbaste? Vem har den minsta? P.S. Jag har lagt till några nya recept också, Salade de Bouef och en grillad lax med chèvre." Så beskriver Per Morberg sin egen kokbok, fullmatad med recept och inspiration för en härlig grillsommar.
Morberg, Per
Morberg grillar
139,00 kr
Läs mer
Kokboksförfattaren och matskribenten Lena Söderström tar sig här an en riktig matklassiker och visar med stor inspiration och steg för steg hur man gör världens bästa pizza hemma i sitt eget kök (eller grill). Först ett urval krispigt goda pizzadegar och flera smarta snabbalternativ när man är sugen på pizza, men inte känner att man har tid att vänta på en deg som jäser. Sedan de bästa hemlagade tomatsåserna med olika kryddningar – från klassisk tomatsås till putanesca- och enchiladasås – och de perfekta pestoalternativen. Slutligen en veritabel buffé av toppingar och tillbehör att kröna sin pizza med. Här finns recept på riktiga pizzaklassiker – margherita, mafioso, bianca, quattro stagioni – och moderna alternativ med oväntade smakkombinationer och spännande påläggsförslag. Perfekt för att laga till en riktigt smaskig pizza på grillen i sommar.
Söderström, Lena
Pizza : grädda, grilla, njut
179,00 kr
Läs mer
Tareq Taylor slår ett slag för kycklingen och allt den kan användas till! Tillaga den hel, i bitar, som filé eller färs. Grilla den på spett, lägg i en mustig gryta eller woka på asiatiskt vis, eller gratinera och fritera den. I boken hittar du de bästa recepten till fest, vardag eller som fast food. Klassiker som flygande Jakob, currykyckling, coq au vin, jerkkyckling och tom ka gai varvas med nya favoriter som kycklingtacos, chicken gumbo och pollo tonnato. Tareq Taylor delar med sig av sina kockkunskaper och du får lära dig hur du styckar en kyckling, hur du kokar buljong på skrovet, hur du får det allra knaprigaste skinnet och vilka kryddor som passar perfekt till just kyckling.
Taylor, Tareq
Tareq Taylors kyckling
289,00 kr
Läs mer
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Kommersiell text, innehåller annonslänkar