Salsiccia i baguette med surkål och majonnäs
Salsiccia i baguette med surkål och majonnäs – den här rätten är en riktig klassiker i Italien där den ofta äts efter en lång utekväll. Hur lätt som helst att fixa och roligare än vanlig korv med bröd. Satsa på att göra din egen majonnäs - det blir mycket godare.
Salsiccia i baguette med surkål och majonnäs
Ingredienser
- baguette, till 4 personer
- 4 salsiccia, stora (eller 8 små)
- 1 burk surkål
- 1 dl majonnäs
- 4 msk dijonsenap, eller den senap du gillar mest
- smörgåskrasse
Gör så här
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
Grilla korv – nya och oväntade pålägg
Vegan grilled cheese





25 min
Asiatisk korv med kimchi och Sriracha-ketchup





30 min
Merguez och baguette som i Paris





15 min

Plättar med salladslök och kimchimajonnäs





30 min
Krossade brysselkål med rosmarin och salsiccia





45 min
Korv med barbecuerelish och cheddar





45 min
Chorizo med paprikaröra och fetaost





30 min
Pizza med salsiccia och mozarella





2 h
Barbecue som i USA
Rökta ribs – ribs på grillen





45 min
Pulled pork





1 h
Världens godaste coleslaw





15 min
Barbecuesås till grillat eller rökt kött





45 min
Citron och marängtarte





2 h 5 min
Grillad sommarbär-smulpaj med choklad





30 min
Risotto med färsk salsiccia och bönor





45 min
Grilldags med lamm och ett glas rött





1 h
Bästa tipsen: Så grillar du grönt i sommar
Grillad burgare med både mozzarella och cheddar





1 h
Fylld rökig potatis





1 h