Mangosalsa – supergott till tacos

4,3 (4 röster)

Här är vårt recept på bästa mangosalsan

Foto: Thinkstock
Mangosalsa är både sött och starkt.

avNina Kindbro

MAT & DRYCK

Sötstark salsa som är fantastisk god till tacos, pulled pork eller carnitas, den samsas fint ihop med guacamolen också. Den djupfrysta mangon passar perfekt att använda om du inte hittar någon färsk som är mogen.

Mangosalsa

Antal: 4 portioner Förberedelsetid: 15 minuter Tillagningstid: 10 minuter

Ingredienser:

  • 2 mangos eller ett paket frusen färdigskuren.

  • 0.5 rödlök

  • 0.5 kruka koriander eller mynta

  • 1–2 msk pressad limejuice

  • 0.5 färsk chili eller ett kryddmått chiliflakes

  • 0.5 tsk havssalt

Gör så här:

  1. Tina mangon eller skär den färska i bitar.

  2. Finhacka rödlöken, chilin och koriander.

  3. Pressa limen och häll över mangon.

  4. Strössla över havssalt och blanda väl.

ARTIKELN HANDLAR OM