Recept på omelett med rödlök
Omelett med rödlök – frittata con cipolla rossa. Smakerna är från det italienska köket och måltiden är lättlagad för hela familjen. Receptet är hämtat från Aftonbladets magasin – Paolos mat med Paolo Roberto.
Omelett med rödlök
Ingredienser
- 5 rödlökar, skivade
- olivolja
- 8 ägg, lätt uppvispade
- 1 dl parmesanost, riven
- 1 dl persilja, finhackad
- salt och svartpeppar
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Fyllda musslor





40 min
Paolo Roberto: Så kokar du färsk pasta helt perfekt
Omelettrulle med svamp – recept från Paolos mat





Minipajer med vit choklad





3 h
Kryddiga julkakor med choklad





1 h 30 min
Italiensk mandeltårta





1 h 30 min
Paolo Roberto tipsar: Så lyckas du med risotton





45 min
Glass med sharonfruktsås





30 min
Risotto med räkor, calamari och musslor





1 h
Risotto med rucola, karljohansvamp och ost





1 h
Risotto med färsk salsiccia och bönor





45 min
Chokladtryffel med apelsinsmak





45 min
Spaghetti med hummer och körsbärstomater





1 h
Syltad rödlök – snabbt och enkelt recept





10 min
Spaghettiomelett med skinka





30 min
Baka omelett i ugnen





35 min

Pappas kantarellomelett





15 min
Gado-gado med strimlad omelett





Grillad rödlök – fantastiskt gott





45 min
Gott till glöggen!





10 min
Dilldressad tomatsallad med rödlök och gurka





15 min
Kavringstårta med matjessill.





20 min
Fiskfärsburgare med rödlök och guacamole





35 min
Basilikafrittata med halloumi och tomat





40 min