Foto: Björn Lindahl
Omelettrulle med svamp

Omelettrulle med svamp, mortadella, ost och rucola

5 (1 röst)

Omelettrulle med svamp, mortadella, ost och rucola. Smakerna är från det italienska köket och mål­tiden är lättlagad för hela familjen.
Receptet är hämtat från Aftonbladets magasin – Paolos mat.

Rotolo di frittata con funghi, mortadella, formaggio e rucola

Omelettrulle med svamp, mortadella, ost och rucola

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 150 g mortadella, skivad
  • 250 g mozzarella
  • 100 g taleggio, eller annan smakrik ost t. ex. västerbottenost
  • 200 g champinjoner, eller annan svamp
  • 40 g rucola
  • 2 vitlöksklyftor
  • olivolja
  • salt och svartpeppar
  • 4 äggvitor
  • 4 ägg
  • 4 msk mjölk
  • salt och svartpeppar
  • olivolja, för penslingen
  • bakplåtspapper

Gör så här

avAftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM

Paolos mat

Recept