Naanbröd – så bakar du de goda bröden
Naanbröd – det goda brödet du får på indiska restauranger går utmärkt att baka hemma. Yoghurten ger den där speciella smaken som naanbröd ska ha. Krydda gärna brödet med kummin eller bred på vitlökssmör.
Naanbröd
Ingredienser
- 1 tsk torrjäst
- 1.75 dl vatten
- 1 tsk salt
- 1 tsk socker
- 1 krm bakpulver
- 5 dl vetemjöl special
- 2 msk matolja
- 2.5 msk yoghurt
- smör , smält, kan uteslutas
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Formfranska





1 h 45 min
Baka enkelt grytbröd med oliver





1 h 20 min
Vindaloo med grillade lammspett, naanbröd och rostade nötter





1 h 30 min
Örtbröd – enkelt och otroligt gott





20 min
Frasiga och snabba frukostfrallor utan jäsning





35 min
Ciabatta – så lyckas du med det goda brödet





3 h 20 min
Så lyckas du med långjäst bröd
Kikärtsgryta – chana masala





30 min
Lantbröd på råg





2 h
Långjästa morotsfrallor





40 min
Chicken tikka masala – kryddigt, hett och gott





40 min
Kanelkaka med äpplen





1 h 20 min
Flatbread – fluffigt och gott





40 min
Mince pies – söta pajer till adventsfika





1 h 30 min
Här är svenskarnas favoritkök
Pepparkakskrydda – enkelt att blanda själv





5 min
Äppelkaka med frosting





1 h
Så bakar du gott bröd – snabbt och enkelt

Smakrik matlådan gjord på köttfärssås





30 min
Så enkelt lagar du indiskt på riktigt
Baka bröd med Fredrik Nylén
Surdegsbröd – så lyckas du med bakningen
Allt du behöver veta om det indiska köket
Örtsmör – enkelt och gott att göra själv





5 min