Friterade ägg på rad.

Foto: Emma Mattsson

Fyllda friterade ägg med melonsallad

5 (3 röster)

Fira påsk - tips för påskhelgen

Fyllda friterade ägg – servera äggen på ett annorlunda sätt. Paolo Robertos äggrätt är läckert frasig. Fyll äggen med olivröra och fritera på låg värme så de blir gyllenbruna.

Uova ripiene fritte

Fyllda friterade ägg

  • Ingredienser

  • 4 ägg, hårdkokta
  • 1 ägg, delat i gula (till fyllningen) och vita (till paneringen)
  • 12 gröna oliver, kärnfria och hackade
  • tsk salt
  • krm svartpeppar
  • msk ströbröd, till panering
  • msk olivolja, till fritering
  • dl majonnäs, till dekoration
  • Sallad

  • 50 g ruccola
  • 1 dl galiamelon, skuren i små tärningar
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • tsk salt

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Påskbuffé – 11 goda recept till påskbordet av Paolo Roberto

ÄMNEN I ARTIKELN

Fira påsk - tips för påskhelgen

Recept

Italiensk mat

MER OM GODARE

Lammstek med kryddig fyllning

1 h 30 min

Bjud på Paolos italienska påskbuffé

Friterad halloumiburgare med cole slaw

30 min