Foto: Bonnier Fakta
Grilla fyllda portobellosvampar i sommar.

Grilla fyllda portobellosvampar i sommar – här hittar du receptet

5 (1 röst)

Fyllda portobellosvampar – testa att grilla något annat än korv, hamburgare och en köttbit i sommar.
Här kan du testa ett härligt recept på fyllda portobellosvampar från boken ”Grilla Grönt” av Malin Landqvist.

Matiga, smakrika svampar. Goda till förrätt precis som de är eller som varmrätt tillsammans med exempelvis grillad avokado.

Fyllda portobellosvampar

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 8 portobellosvampar, medelstora
  • 1 vitlöksklyfta, stor
  • 1 röd chili
  • 50 g smör, rumsvarmt
  • 1 dygnsgammal fralla
  • 1 msk rosmarin, färsk och hackad
  • 0.5 tsk salt
  • 1 dl pecorinoost, riven

Gör så här

avKarin Holmberg

ARTIKELN HANDLAR OM