Markiz Taintons knep INNAN du steker kycklingen
Är du trött på torra kycklingfiléer? I videon visar Markiz Tainton ett smart knep för att få kycklingen extra saftig.
Gör det här innan du lägger kycklingen i stekpannan.
Markiz Taintons nya tv-program
Markiz Tainton var med i Sveriges Mästerkock 2014 och är i dag en älskad matkreatör och tv-kock. Nu är hon aktuell med ett eget program på tv-kanalen Godare. I serien bjuder hon bland annat på en krämig grön shakshuka, en pumpapasta med knaperstekt sidfläsk och flera lyxiga och enkla tapas.
– Sedan gör jag också fantastiska matvåfflor som man gör på kokosfett, rismjöl och kokosvatten.
Du kan också se programmen på Aftonbladet Mat & dryck. Häng med!
Publisert:
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE

Enkla knepet – så stänker det mindre från stekpannan
Vanliga missen många gör när de steker

Så får du fryst fisk att smaka lika gott som färsk

Markiz Tainton: Så blir potatismos extra gott

Därför ska du aldrig riva vitlök

Smarta knepet när du saltat maten för mycket

Tricket som tar kryddorna till en ny nivå
Vad blir det till middag?

Knepet för dig som vill äta färskpotatis – året runt
Superenkel middag: Laga allt i en gryta





1 h 10 min
Felet som alla gör med tomatpuré

Packat för picknick – Markiz Tainton tipsar
Flankstek med ugnsbakad blomkål





1 h 15 min

Biffsashimi och räkor med chimichurri-topping





2 h
Så enkelt kokar du ägg utan att de spricker
Markiz knep för att lyckas med friterad fetaost
Markiz goda kyckling





35 min

Välkommen till tv-kanalen Godare

Succégrillning med goda marinader
Tricket som ger ännu fräschare grönsaker





25 min