Markiz Taintons knep INNAN du steker kycklingen

Av: 

Aftonbladet

Godare

Är du trött på torra kycklingfiléer? I videon visar Markiz Tainton ett smart knep för att få kycklingen extra saftig.

Gör det här innan du lägger kycklingen i stekpannan.

Markiz Taintons nya tv-program

Markiz Tainton var med i Sveriges Mästerkock 2014 och är i dag en älskad matkreatör och tv-kock. Nu är hon aktuell med ett eget program på tv-kanalen Godare. I serien bjuder hon bland annat på en krämig grön shakshuka, en pumpapasta med knaperstekt sidfläsk och flera lyxiga och enkla tapas.

– Sedan gör jag också fantastiska matvåfflor som man gör på kokosfett, rismjöl och kokosvatten.

Du kan också se programmen på Aftonbladet Mat & dryck. Häng med!

Enkla knepet för saftig och god kyckling.
Publisert:

LÄS VIDARE

Så väljer du rätt kyckling på tallriken

ÄMNEN I ARTIKELN

Godare

Recept

Kycklingrecept

MER OM GODARE

Enkla knepet – så stänker det mindre från stekpannan

Vanliga missen många gör när de steker

Så får du fryst fisk att smaka lika gott som färsk

Markiz Tainton: Så blir potatismos extra gott

Därför ska du aldrig riva vitlök

Smarta knepet när du saltat maten för mycket

Tricket som tar kryddorna till en ny nivå

Vad blir det till middag?

Knepet för dig som vill äta färskpotatis – året runt

Superenkel middag: Laga allt i en gryta

1 h 10 min

Felet som alla gör med tomatpuré

Packat för picknick – Markiz Tainton tipsar

Flankstek med ugnsbakad blomkål

1 h 15 min

Biffsashimi och räkor med chimichurri-topping

2 h

Så enkelt kokar du ägg utan att de spricker

Markiz knep för att lyckas med friterad fetaost

Markiz goda kyckling

35 min

Välkommen till tv-kanalen Godare

Succégrillning med goda marinader

Tricket som ger ännu fräschare grönsaker

25 min

Vad ska du laga i helgen? Chatta med Markiz

Chiliolja som förhöjer smaken på allt

Koriander – så smakar den allra mest

Så får du perfekt couscous som Markiz