Frittata med ruccola - gott recept med mycket parmesan.

Foto: Foto: CHRISTINA UHLIN

Frittata med rucola

4,3 (7 röster)

Medelhavsmat

Frittata med ruccola – här har du ditt bidrag till nästa brunch. Strax före servering garneras den läckra frittata med rucola och hyvlad parmesan, och så fantastiskt god den blir. Recept från boken ”Lättlagade bufféer för hela året”, av Maud Onnermark (Bokförlaget Semic).

Frittata med ruccola

  • Ingredienser

  • 5 salladslökar, ca 150 g
  • 3 msk olivolja
  • g ruccola, en påse
  • 125 g parmesanost
  • 10 ägg
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar, nymald

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

LÄS VIDARE

Italiensk bönsallad

ÄMNEN I ARTIKELN

Medelhavsmat

Recept

Italiensk mat

Buffé

Brunch

Lunchrecept

MER OM GODARE

Basilikafrittata med halloumi och tomat

40 min

Bakad sötpotatis med fårost, vitlök och örter

50 min

Gazpacho med halloumi och dukkah

30 min