”En middag som du lagar på 30 minuter”

avMadeleine Brohlin

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Votum Förlag/Karin Högberg
”Karins Kök – mat och minnen från Mollösund”.

Dagens mattips – från kokboksförfattaren och prisbelönta bloggaren Karin Högberg.

2015 släpptes hon sin första kokbok och vann Stora Matbloggpriset.

Nu delar Karin Högberg med sig av en av sina favoriter när det gäller vardagsmat.

– Du lagar middagen på 30 minuter, säger hon.

För att få tips till dagens middag kan du ta hjälp av den prisbelönta matbloggaren och kokboksförfattaren Karin Högberg. Hon hade ett händelserikt och framgångsrikt fjolår då hon gav ut sin första kokbok; ”Karins Kök – mat och minnen från Mollösund”.

En bok där hon bjuder på sina bästa recept – med inspiration från sin uppväxt på västkusten men även från sina resor i Italien och runt Medelhavet.

Dessutom fick Karin ta emot utmärkelsen Stora Matbloggspriset 2015 med sin välbesökta matblogg Trattoria.

”En vardagsklassiker”

För Aftonbladet Mat & Vin har Karin valt ut en av sina vardagsfavoriter som hon vill tipsa om; lammfärsbiffar med sesam och spiskumminrostade morötter och en fetaostkräm.

– Det är en vardagsklassiker. En middag som du lagar på 30 minuter, säger hon.

Sesam- och spiskumminrostade morötter med lammbiffar och fetaostkräm

Foto: Votum Förlag/Karin Högberg
Sesam- och spiskumminrostade morötter med lammbiffar och fetaostkräm
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Recept

MER OM MAT & DRYCK