
Brink Rask, Emma
Baka och spritsa
209,00 kr
Läs mer
Lakritskladdkaka med geléhallonfrosting. Smaksätt frostingen med söta geléhallon, lite extra rosa blir den med någon droppe karamellfärg. Recept ur Emma Brink Rasks bok Baka och spritsa.
Gör frostingen i förväg, den ska kallna helt i 4–5 timmar. Kladdkakan ska också svalna innan frostingen kan spritsas på.
Brink Rask, Emma
Baka och spritsa
209,00 kr
Läs mer
1 portion i receptet ger en kaka med cirka 10 bitar.
Brink Rask, Emma
Baka och spritsa
209,00 kr
Läs mer
1 h
1 h 10 min
1 h 30 min
30 min
1 h
1 h 30 min
45 min
45 min
1 h
15 min
1 h
1 h
50 min
40 min
20 min
40 min
2 h 10 min