Foto: Robin Lorentz Allard
Bönröra serverad med rädisor och bröd

Siri Barjes färgglada bönröra

Bli först med att rösta!

Röror är toppen som förrätt, det är lätt att slänga ihop och du kan ha i lite vad som helst.
Dessutom är det trevligt att dippa.
Siri Barje har lagat den här knallgröna röran som är full av smak.

Bönröra med spenat, vårlök, persilja och sesamfrön

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 2 burk vita bönor
  • 70 g färsk spenat
  • 1 kruka persilja
  • 3 salladslökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 skvätt vatten
  • salt och peppar
  • 0.5 citron, saften
  • 1 msk sesamfrön

Gör så här

avClara Öhrn

ARTIKELN HANDLAR OM

Recept