Stekpannebröd kallas också stompa.
Stekpannebröd kallas också stompa.

Stekpannebröd – glutenfritt och gott

3,6 (149 röster)

Stekpannebröd – ett glutenfritt bröd som är riktigt enkelt att göra och där Tapiokamjöl ger ett härligt tuggmotstånd.
– Det här är min sambos favoritbröd, säger Fredrik Nylén.
Recept ur Fredriks bakbok ”Matbröd”.

  • 8 portioner blir 8 bröd
  • Tapiokamjöl kan vara lite svårt att hitta i vissa affärer, men det går att köpa på flera ställen på nätet.

Stekpannebröd

  • Ingredienser

  • 100 g tapiokamjöl
  • 100 g majsmjöl
  • 1 tsk brödkryddor, malda
  • 4 g bikarbonat
  • 0.5 tsk salt
  • 3 dl gräddfil

Gör så här

LÄS VIDARE