Pasta pesto med spenat
Pasta pesto med spenat är en enkel och snabb vardagsrätt för vilken eftermiddag som helst. De flesta ingredienser är sådana man ofta redan har hemma i köket. Servera med cocktailtomater och solrosfrön och njut!
- Tips! Ät pasta peston som den är ena dagen och använda det som blir över i en kall pastasallad dag två.
Ingredienser
- 1 dl cashewnötter
- 0.5 citron, saften
- 1 näve basilika
- 0.5 dl mjölk, växtbaserad
- 1 dl pastavatten
- 0.5 tsk salt
- 1 krm peppar
- 1 liten riven vitlök
- 175 g spenat, färsk
Till servering
- cocktailtomat
- solrosfrön
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Pasta rosso – familjens favorit





30 min
Pasta med spenat och ärtor





30 min
Pasta med avokadokräm





30 min
Citronköttbullar i tomatsås





45 min
Pasta med mangold, parmesan och vitlök





20 min
Bjud på krämigt god lax





40 min
Veckans godaste kyckling





1 h
Gott grönt år!
Gnocchi med parmaskinka och hemgjord pesto





20 min
Gratänger – här våra absoluta favoritrecept
Pastasallad med kyckling, fetaost och pesto





30 min
Kyckling med pesto och parmaskinka





35 min
Stekt lax med spenat och champinjonsås





30 min
Fried chicken sandwich i hembakat focacciabröd





1 h 10 min
Spenat- och parmesanfylld kyckling





45 min
Spenat och valnötsrisoni med kyckling





45 min
Laxlasagne med spenat





30 min
Torskrygg ”florentine” med spenat





1 h 30 min
Kycklingfilé fylld med fetost och spenat





1 h
Lyxa till fylld färdigpasta snabbt och lätt
Pasta Alfredo med kyckling





30 min
Pasta med lövbiff i krämig sås





30 min
Ravioli med salviasmör och parmesan





20 min
Filodegspaj med cream cheese och spenatfyllning




