Lammentrecôte med kamben
Lammentrecôte med kamben är gott! Namnamlamm!
Grilla lammet vid sidan av den öppna glöden och låt köttbiten vänta innan du skär den.
HP-såsen ger en svagt fruktig smak till marinaden och köttet, och är i allmänhet en bra sås till grillat, men om du vill kan du byta ut den mot en rökig BBQ-sås.
Lammentrecôte med kamben
Ingredienser
- 1 kg lammentrecote, med kamben i bit (ca 350 g per bit)
- 1 dl kallpressad rapsolja
- 3 msk hp-sås
- 1 msk rosmarin, torkad
- 0.5 tsk salt
- 2 krm svartpeppar
Gör så här
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
Bästa tipsen för grillat kött
Här är kockens bästa grillknep – så lyckas du
Grillhäng! Quesadilla, oxfilé och ananas
Burgarkungarna gör upp vid grillen

Packat för picknick – Markiz Tainton tipsar
Artikeln innehåller annonslänkar
Grillbestick: Här är våra tips på vassa köttknivar
Halloumistroganoff med grillad paprika
Grilla tre-rätters med Jessica Frej
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Grillmästarens bästa pryltips inför grillsäsongen
Zucchinirullar med cashewost





1 h
Grillad pizza med hemmagjord tomatsås och flatrökt skinka





25 min

Succégrillning med goda marinader
Så tänder du grillen: Grillexpertens bästa tips
Tricket som tar grillad sparris till nya höjder
Här är bästa recepten till grillen
Artikeln innehåller annonslänkar
Redskapen du behöver för att göra egen pizza
Karibiska räkspett med korianderolja





15 min

Grilla gurka och få fram nya smaker
Mat på Valborg – goda grillrecept

Auberginehalvor med tomater och knaprigt bröd
Grilla fläskfilé – så blir den saftig och fin





30 min

Grillad tomatkräm med tomat, mozzarella och brödchips
Grilla som en kvinna – för klimatets skull
Grillad banan med salt kolasås





30 min