Foto: Björn Lindahl
Lammentrecôte mår bra av att vila en stund innan du skär upp.

Lammentrecôte med kamben

Bli först med att rösta!

Lammentrecôte med kamben är gott! Namnamlamm!
Grilla lammet vid sidan av den öppna glöden och låt köttbiten vänta innan du skär den.
HP-såsen ger en svagt fruktig smak till marinaden och köttet, men om du vill kan du byta ut den mot en rökig BBQ-sås.

Lammentrecôte med kamben

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 1 kg lammentrecote, med kamben i bit (ca 350 g per bit)
  • 1 dl kallpressad rapsolja
  • 3 msk hp-sås
  • 1 msk rosmarin, torkad
  • 0.5 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar

Gör så här

avJohan Gunnarsson

ARTIKELN HANDLAR OM

Påskmat

Recept

Grillning