Foto: Thomas Hjertén
Kokostosca. Kladdigt god chokladbotten med knäckigt kokostäcke.

Knaprig, knäckig kokostosca

Bli först med att rösta!

En oemotståndlig recept på kokostosca. Görs på en seg, lätt kladdig chokladbotten med ett knaprigt, knäckigt kokostoscatäcke.

Recepten är från ”Lindas kakor” av Linda Andersson. Förlag Semic.

Kokostosca

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 150 g smör
  • 2.8 dl strösocker
  • 0.8 dl kakao
  • 1 krm salt
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1.8 dl vetemjöl
  • 3 ägg
  • Toscasmet

  • 60 g smör
  • 1 dl ljus sirap
  • 1.5 dl vispgrädde
  • 200 g kokosflingor
  • 2 dl strösocker
  • 1 krm salt

Gör så här

avJohan Gunnarsson

ARTIKELN HANDLAR OM

Bakrecept

Recept