Bakrecept
Baka Mandelmanns sötebröd
Foto: BJÖRN LINDAHL
Många svenskar följer tv-serien om Marie Mandelmann, 54, och Gustaf Mandelmann, 53, och deras liv på gården i Djupadal.
Naturliga råvaror som är i säsong – det är Marie och Gustav Mandelmanns ledord när bakverk ska tillverkas.
Här är några av populära tv-parets söta favoriter.
Mandelmans körsbärspaj har krämig fyllning – servera med mycket grädde
Foto: Marie Mandelmann
Körsbärspaj.
Ljuvliga lavendelskorpor - ”trädgårdskökets verkliga trotjänare”
Foto: Marie Mandelmann
Lavendelskorpor.
Frukt i form på Mandelmanns vis – gott och glutenfritt
Foto: Marie Mandelmann
Frukt i form.
Goda hasselstörar – nötigt och snurrat sockerbröd
Foto: Marie Mandelmann
Hasselstörar.
Hallonremmar – naturligt godis med äkta smak av hallon
Foto: Marie Mandelmann
Hallongodis.
Ur boken Mandelmanns söta: Recept och baktankar från Djupadal (Bonnier Fakta). Recept: Gustav Mandelmann. Foto: Marie Mandelmann.