Bakrecept

Baka Mandelmanns sötebröd

avAftonbladet

Foto: BJÖRN LINDAHL
Många svenskar följer tv-serien om Marie Mandelmann, 54, och Gustaf Mandelmann, 53, och deras liv på gården i Djupadal.

Naturliga råvaror som är i säsong – det är Marie och Gustav Mandelmanns ledord när bakverk ska tillverkas.
Här är några av populära tv-parets söta favoriter.

Mandelmans körsbärspaj har krämig fyllning – servera med mycket grädde

Foto: Marie Mandelmann
Körsbärspaj.

Ljuvliga lavendelskorpor - ”trädgårdskökets verkliga trotjänare”

Foto: Marie Mandelmann
Lavendelskorpor.

Frukt i form på Mandelmanns vis – gott och glutenfritt

Foto: Marie Mandelmann
Frukt i form.

Goda hasselstörar – nötigt och snurrat sockerbröd

Foto: Marie Mandelmann
Hasselstörar.

Hallonremmar – naturligt godis med äkta smak av hallon

Foto: Marie Mandelmann
Hallongodis.

Ur boken Mandelmanns söta: Recept och baktankar från Djupadal (Bonnier Fakta). Recept: Gustav Mandelmann. Foto: Marie Mandelmann.

ARTIKELN HANDLAR OM

Bakrecept

Recept

Mandelmann

Bakning

Efterrätt

LÄS OCKSÅ