Baka Mandelmanns sötebröd

Foto: BJÖRN LINDAHL
Många svenskar följer tv-serien om Marie Mandelmann, 54, och Gustaf Mandelmann, 53, och deras liv på gården i Djupadal.

avAftonbladet

MAT & DRYCK

Naturliga råvaror som är i säsong – det är Marie och Gustav Mandelmanns ledord när bakverk ska tillverkas.
Här är några av populära tv-parets söta favoriter.

Mandelmans körsbärspaj har krämig fyllning - servera med mycket grädde.

Foto: Marie Mandelmann
Körsbärspaj.

Ljuvliga lavendelskorpor - ”trädgårdskökets verkliga trotjänare”.

Foto: Marie Mandelmann
Lavendelskorpor.

Frukt i formMandelmanns vis – gott och glutenfritt

Foto: Marie Mandelmann
Frukt i form.

Goda hasselstörar – nötigt och snurrat sockerbröd.

Foto: Marie Mandelmann
Hasselstörar.

Hallonremmar – naturligt godis med äkta smak av hallon.

Foto: Marie Mandelmann
Hallongodis.

Ur boken Mandelmanns söta: Recept och baktankar från Djupadal (Bonnier Fakta). Recept: Gustav Mandelmann. Foto: Marie Mandelmann.

ARTIKELN HANDLAR OM