Baka Mandelmanns sötebröd

Av: 

Aftonbladet

Många svenskar följer tv-serien om Marie Mandelmann, 54, och Gustaf Mandelmann, 53, och deras liv på gården i Djupadal.

Foto: BJÖRN LINDAHL

Bakrecept

Naturliga råvaror som är i säsong – det är Marie och Gustav Mandelmanns ledord när bakverk ska tillverkas.
Här är några av populära tv-parets söta favoriter.

Mandelmans körsbärspaj har krämig fyllning – servera med mycket grädde

Körsbärspaj.

Foto: Marie Mandelmann

Ljuvliga lavendelskorpor - ”trädgårdskökets verkliga trotjänare”

Lavendelskorpor.

Foto: Marie Mandelmann

Frukt i form på Mandelmanns vis – gott och glutenfritt

Frukt i form.

Foto: Marie Mandelmann

Goda hasselstörar – nötigt och snurrat sockerbröd

Hasselstörar.

Foto: Marie Mandelmann

Hallonremmar – naturligt godis med äkta smak av hallon

Hallongodis.

Foto: Marie Mandelmann

Ur boken Mandelmanns söta: Recept och baktankar från Djupadal (Bonnier Fakta). Recept: Gustav Mandelmann. Foto: Marie Mandelmann.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Bakrecept

Recept

Mandelmann

Mandelmanns gård

Bakning

Efterrätt

MER OM GODARE

Mandelmanns lavendelskorpor

45 min

Mandelmanns körsbärspaj med krämig fyllning

1 h 30 min

Superenkla kastrullkakan med sommarbär

45 min