Färskpotatis med löjrom
Färskpotatis med löjrom

Färskpotatis med löjrom

4,2 (10 röster)

Midsommar

Potatis, löjrom och crème fraiche i en fantastisk rätt till midsommarbordet.
Små härliga munsbitar som går snabbt att göra.
Ingredienserna kan bytas ut för ett vegetariskt alternativ.

Färskpotatis med löjrom

  • Ingredienser

  • 8 färskpotatisar
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 50 g löjrom
  • 1 rödlök, liten
  • 25 g smör
  • salt och peppar
  • dill

Gör så här

Av: 

Clara Öhrn

LÄS VIDARE

Koka perfekt potatis – så här gör du

ÄMNEN I ARTIKELN

Midsommar

Midsommarmat

Recept

MER OM GODARE

Smördegspuffar med löjrom

25 min

Liten råbiff med löjrom

15 min

Pizza bianca med löjrom

1 h

Avokado med räkor och löjrom

20 min

Smördegsflarn med räkor och avokado

1 h

Potatiskanapéer med sill, gräddfil – toppad med löjrom

35 min

Finfin strömming på julbordet

1 h

Löjromspizza – lyxigt och gott

30 min

Skärgårdssill

15 min

Ostfylld råraka med löjrom, räkor, löksallad och crème fraiche

30 min

Västerbottenpaj i miniformat

Toast skagen

25 min

Toast skagen

15 min

Fylld falukorv i ugn – två goda recept

1 h

Mannerströms asiatiska sommarmat

30 min

Halloumirårakor med klassiska tillbehör

30 min

Chips med löjromsdipp

10 min

Nu är det dags för kräftfest

Ladda järnet – det är våffeldag

Midsommar med paj – godaste recepten

Markus Aujalay bjuder på nyårsmeny

Tareq Taylor – hela middagen på en plåt

Goda sommarmaten

Tävla i att skapa landskapspizzor