Halloumisallad med vita persikor och hasselnötter
20 min
God grillsmak, örtig – och fantastiskt krämig. Här visar kocken Mattias Larsson hur du grillar en halloumi till perfektion.
– Man kan ta precis vilka örter man vill, jag väljer att marinera halloumin med lite rosmarin, vitlök och olivolja.
Sen till viktiga – grilla halloumin först på direkt värme i två minuter, så den får gyllenbrun färg. Efter det ska den ugnsbaka på indirekt värme i ca 10–15 minuter.
Av: Aftonbladet
20 min
30 min
1 h 30 min
1 h
45 min
40 min
30 min
1 h 30 min
30 min
40 min
30 min
40 min
45 min
25 min
55 min
15 min
55 min
25 min
1 h
20 min
20 min
20 min
30 min
1 h 30 min
1 h
45 min
40 min
30 min
1 h 30 min
30 min
40 min
30 min
40 min
45 min
25 min
55 min
15 min
55 min
25 min
1 h
20 min
20 min