Panerad kyckling med parmesan och senap
Panerad kyckling med parmesan och senap

Panerad kyckling med parmesan och senap

4,3 (83 röster)

Middagstips

Perfekta rätten att unna sig en solig lördagslunch, eller varför inte som fredagsmat till hela familjen. Här kommer receptet på panerad kyckling med parmesan och senap.

Panerad kyckling med parmesan och senap

  • Ingredienser

  • 4 kycklingfilé
  • 2 dl ströbröd
  • riven parmesan
  • 4 msk smör
  • 2 msk dijonsenap

Gör så här

Av: 

John Edgren

LÄS VIDARE

Kyckling med tomat, kapris och oliver

ÄMNEN I ARTIKELN

Middagstips

Recept

Huvudrätter

Lunchrecept

Kycklingrecept

Amerikansk mat

MER OM GODARE

Friterad kyckling med currykräm

1 h

Veckans godaste kyckling

1 h

Spenat och valnötsrisoni med kyckling

45 min

Tareq Taylors goda chicken nuggets

1 h

Auberginepizza med tomat

45 min

Soppa på palsternacka med grönt äpple

1 h

Pasta med mangold, parmesan och vitlök

20 min

Laga middag med max fem ingredienser

Pasta rosso – familjens favorit

30 min

Pasta med rostad blomkål och parmesan

30 min

Pankopanerad tempura

45 min

Majrova med brynt smör

40 min

Sötpotatisfalafel med parmesan, lime och mynta

50 min

Kyckling i krämig champinjonsås

45 min

Rotselleri på tre sätt

40 min

Kyckling i dillig sås

30 min

Pasta med lax och citronsås

20 min

Kyckling med pesto och parmaskinka

35 min

Kyckling med teriyakisås

40 min

Spenat- och parmesanfylld kyckling

45 min

Oxrullader med gräddsås och pressgurka

1 h

Räkpasta med parmesan

20 min

Caesarsallad på Tareq Taylors vis

40 min

Edamamepasta med purjolök och sesam

15 min