Nutellasemla
Chokladig hasselnötskräm och vispgrädde kompletterar varandra perfekt i den här otroliga Nutellasemlan. Det blir så krämigt och gott till det saftiga brödet. Ett måste för alla chocoholics där ute.
- 2 timmar och 15 minuter tillkommer för jäsning och förberedelser.
Vetebullar
- 100 g smör
- 25 g jäst
- 2.5 dl mjölk
- 1 ägg
- 1.5 dl strösocker
- 1 krm salt
- 0.5 tsk bakpulver
- 1 tsk kardemumma, mald
- 8 dl vetemjöl
Till pensling
- 1 ägg
Fyllning
- 8 msk nutella
Topping
- 3 dl grädde, vispad med 1 msk kakao
- kakao, att pudra över
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Semmeldagen – här är dom populäraste
Bjud på hemgjord originalsemla





2 h 35 min
Tigerkaka – så gör du steg för steg





1 h 20 min
Prinsesstårta – så bakar du steg för steg





1 h
Tårtkalas – tre fantastiska skapelser
Mormor Margits midsommartårta
2 h
Hjärtformade kanel och kardemummabullar





1 h 45 min
Baka enkelt grytbröd med oliver





1 h 20 min
Lär dig spritsa som ett proffs
Bästa recepten till chokladbollens dag
10 härliga recept på tårta för alla tillfällen
Surdegsbröd – så lyckas du med bakningen
Frida Skattberg: Lite kladdigare, lite mer frosting och lite godare
Muffinssemlor - för dig som vägrar välja
Korvsemla - till lunch och fika
Semmelwrap





1 h 30 min
Chokladsemlor – det bästa av två världar





1 h
Hemla - en slät semla





1 h 20 min
Semmellängd





2 h
Nyttig semmelsmoothie
5 min
Hela Sverige bakar-vinnarens lyxfika
Matiga muffins med kantarell och tomat





40 min
Mormors goda toscakaka





1 h 10 min
Farmors pepparkaksmacka





1 h 15 min