Rabarberkompott – snabbt och gott
Rabarberkompott – ett gott mellanmål eller efterrätt på syrliga rabarber. Kompott är enkelt och snabbt att göra. Servera den gärna ljummen med gräddmjölk till.
Rabarberkompott
Ingredienser
- 500 g rabarber
- 1.5 dl vatten
- 0.5 dl strösocker
- 1 msk vaniljsocker
- 1.5 msk potatismjöl
- mjölk, till servering
Gör så här
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
Cheesecake i glas med rabarberkompott





35 min
Hallon- och lakritspannacotta





40 min
Glassbomb med chokladtopping





40 min
Lingonpannacotta





1 h
Ananas libre





5 min
Chokladfondant med limemarinerade jordgubbar





45 min
Brynt smörglass med ljust chokladöverdrag





1 h
Lingon, vaniljglass och kolasås – en underbar kombo





25 min
En enkel och god dessert med aprikos – här är vårt recept





10 min
En italiensk smakfylld efterrätt med hallon och mintchoklad





25 min
Småländsk ostkaka – en perfekt efterrätt





1 h
Rabarberpaj med marängtäcke





1 h 25 min
Hallonparfait med lakritsglaze





45 min
Kryddkokta päron, müsli och pannacotta





45 min
Crêpes med chokladfyllning





40 min
Champagnebubblande hallondessert





15 min
Tarte Tatin med plommon





20 min
Kokosglass med kexsmulor





1 h
Chokladpannacotta – enkel och lätt att variera





20 min
Citronpaj i portionsform





1 h
Får jag inte dessert blir jag arg!
Efterrätter du fixar på ett kick
Varma päron med ost





20 min