Crostini med fläderkokt rabarber och hackade pistagenötter.
Crostini med fläderkokt rabarber och hackade pistagenötter.

Crostini med fläderkokt rabarber

3 (2 röster)

Tilltugg och snacks

Crostini med fläderkokt rabarber – här är ett tips för dig som vill hitta nya recept för rabarber. Överraska gästerna med crostini med fläderkokt rabarber – gör garanterat succé. Den perfekta smårätten, eller förrätten, som gästerna garanterat inte testat förut.

Crostini med fläderkokt rabarber

  • Ingredienser

  • 4 rabarber
  • 2 dl socker
  • 2 dl flädersaft, koncentrerad
  • 4 skivor ljust formbröd
  • mascarpone
  • vaniljpulver
  • pistagenötter

Gör så här

Av: 

Maya Rotander

LÄS VIDARE

Smulpaj med rabarber och jordgubbar

ÄMNEN I ARTIKELN

Tilltugg och snacks

Recept

Italiensk mat

Förrätt

MER OM GODARE

Bifftartar med goda tillbehör

Rabarberkaka med marängtäcke

45 min

Kantarellmacka – äkta vardagslyx

20 min

Färskost – superenkelt och gott

15 min

Hot tuna melt – en amerikansk klassiker

30 min

Avokadohummus med örter

15 min

Förnya färg och smak på din hummus

15 min

Bjud på champagnekakor

25 min

Rostade kikärter med gurkmeja

50 min

Ostdipp med extra sting – perfekt till nachos

15 min

Picklade kantareller

20 min

Blomkålspopcorn

40 min

Majsdipp med ost

20 min

Krämig kycklingdip med ost

30 min

Karamelliserade popcorn – så lyckas du

45 min

Apelsin- och fänkålssallad – extra krispig

20 min

Risottobollar – fritera risotto

30 min

Så gör du torkade äppelskivor

15 min

Corn dogs – amerikanska godbitar

30 min

Chokladhummus till frukt och bär

10 min

Äggpiroger med ost

25 min

Picklade ramslöksknoppar

10 min

Klassiska pizzabullar med skinka

1 h 30 min

Ramslökspesto – enkelt och så gott

5 min