Så lyckas du med din tårtbotten
En riktigt bra botten är så klart själva grunden för en lyckad tårta. Här är ett grundrecept på en luftig men ändå fast tårtbotten. Vänta gärna en dag innan du delar den så blir det enklare.
Tårtbotten
Ingredienser
- smör , till formen
- 4 ägg
- 2 dl socker
- 1 dl vetemjöl
- 1 dl potatismjöl
- 2 tsk bakpulver
Gör så här
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
10 härliga recept på tårta för alla tillfällen
Så fixar du snabbaste superfikan
Frida Skattberg: Lite kladdigare, lite mer frosting och lite godare
Tårtkalas – tre fantastiska skapelser
Shortbread – spröda små godingar





40 min
Moussetårta av hallon och choklad på brownie
Mormor Margits midsommartårta
2 h
Lär dig spritsa som ett proffs
Banancupcakes med creamcheese- och honungsfrosting





1 h
Siffertårta med hallonkräm





1 h 10 min
Lakritskladdkaka med geléhallonfrosting





1 h
Mazarinpaj med björnbärskräm





1 h 30 min
Äppelbakelser med vaniljkräm





1 h 30 min
Biscotti – italienska mandelskorpor





1 h 45 min
Glasstårta med jordgubbar





1 h
Baka kanelbullar med surdeg





1 h
Chokladmoussetårta med mandelbotten





1 h
Mjölkchokladbiskvier med ljuvligt len fyllning





1 h 30 min
Brownies – enkelt att baka och gott till fikat





40 min
Prinsesstårta i långpanna





1 h
Vaniljbullar med hemkokt vaniljkräm





2 h 30 min
Biskvier i långpanna





1 h
Chokladfudgepaj med färska hallon





15 min
Brownies med jordnötssmör





50 min