Kesoplättar, snabbt och gott.

Foto: Thinkstock

Kesoplättar – gott, nyttigt och enkelt

3,4 (462 röster)

Frukostrecept

Kesoplättar – är du sugen på något gott är kesoplättar perfekt att röra ihop och steka. Fyllda med protein och förvånansvärt nyttiga. Servera direkt från stekpannan för att få den bästa smaken och ha mosade färska bär eller stekta äpplen eller bananer som tillbehör.

Kesoplättar

  • Ingredienser

  • 250 g keso
  • 2 ägg
  • 1 msk fiberhusk, eller dubbla mängden dinkelmjöl
  • 0.5 krm salt
  • 0.5 krm vaniljpulver
  • dl olja, till stekning

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

Till shoppen

Hot tuna melt, en amerikansk drömmacka.

Foto: Thinkstock

Tortillabröd med ostig fyllning.

Foto: Thinkstock
Till shoppen

LÄS VIDARE

Hot tuna melt – en amerikansk klassiker

ÄMNEN I ARTIKELN

Frukostrecept

Recept

Mellanmål recept

Efterrätt

MER OM GODARE

Blåbärsgröt med chiapudding

15 min

Bananpannkakor med blåbär och kvarg

10 min

Pizza med salsiccia och mozarella

2 h