Tortilla tuna melt
Foto: Axel Öberg
Tortilla tuna melt

Tortilla tuna melt – smältande god

3,6 (5 röster)

Middagstips

Tortilla tuna melt. Vakuumpackade tortillas är perfekt som skafferivara och håller i en evighet. Här är de fyllda med en läckert krämig röra av tonfisk, majonnäs och smältande ost.
Recept ur Den nya skåpmaten av Jenny Damberg.

Tortilla tuna melt

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 8 vetetortillas, medelstora
  • 2 burkar tonfisk, i vatten, à 185 g.
  • 1.5 dl majonnäs
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 dl saltgurka, eller smörgåsgurka, finhackad
  • 0.5 rödlök, fint skivad
  • 10 skivor cheddar, eller annan smakrik ost. fler vid behov.
  • salt och peppar
  • olja, eller smör till stekning

Gör så här

Av: Nina Kindbro

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK