Så blir din tårtbotten extra saftig och god

Av: 

Aftonbladet

Godare

En tårta med saftiga bottnar blir extra god. Duktiga Andrea Brändström visar hur du enkelt får både bättre smak och konsistens på dina tårtbottnar.

Här visar Andrea Brändström hur hela tårtan skapas

Bjud på en storstilad tårta med julens goda smaker. Den lena kolasåsen passar perfekt till sötsyrlig lingonganache och pepparkakskryddade tårtbottnar. Svep in hela skapelsen i en ljuvlig marängsmörkräm med dulce de Leche.

Publisert:

LÄS VIDARE

Så blir tårtbottnarna helt jämna

ÄMNEN I ARTIKELN

Godare

Recept

Bakning

Andréa Brändström – bakkreatör

MER OM GODARE

Så blir tårtbottnarna jämnt delade

Så monteras höga tårtor enklast

Spackla tårtan som en konditor

Julens supertårta

3 h

CHATT: Så gör du bästa julfikat

Succégrillning med goda marinader

Den perfekta dippsåsen – bara tre ingredienser

Markiz Taintons knep innan du steker kycklingen

Adana kebab – turkiskt lammfärsspett

1 h

Så steker du den perfekta oxfilén

40 min

Välkommen till tv-kanalen Godare

Markiz Tainton: Så blir potatismos extra gott

Pepparkakstårta med hallonmousse och vit chokladsmörkräm

1 h 20 min

Lyxa till maten med smörslungad potatis

Sofia Henrikssons härliga sommarsallader

Glutenfria pepparkaksbollar

20 min

Simona Muntean: ”Bakning är min avkoppling”

Kavringstårta med matjessill.

20 min

Vinnarens bästa baktips

Vanliga missen många gör när de steker

Goda sommarmaten

Markiz Taintons gröna shakshuka

30 min

Frasiga kokosvåfflor med smakrika röror

45 min

Lax i krämig saffranssås

30 min