Foto: Lennart Weibull
Är brödpudding med rabarber den bästa desserten? Prova och njut.

Bjud på brödpudding och vaniljkokta rabarber

5 (1 röst)

Brödpudding gjord på croissant.
Detta är en av kocken Tina Nordströms favoriter. Serveras med vaniljkokta rabarber.

Brödpudding på croissant med vaniljkokta rabarber

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 2 dl vispgrädde
  • 3 dl mjölk
  • 3 kvistar mynta
  • 100 g vit choklad
  • 25 g smör
  • 2 ägg
  • 3 äggulor
  • 80 g strösocker
  • 5 croissanter
  • Vaniljkokt rabarber

  • 6 rabarberstjälkar
  • 4 dl vatten
  • 3 dl strösocker
  • 2 dl vitt vin
  • 1 citron, rivet skal och saft
  • 1 vaniljstång, delad på längden

Gör så här

avAftonbladet