Foto: Lennart Weibull
Är brödpudding med rabarber den bästa desserten? Prova och njut.

Bjud på brödpudding och vaniljkokta rabarber

Bli först med att rösta!

Så gör du en god brödpudding på croissant med vaniljkokta rabarber

Brödpudding gjord på croissant.
Detta är en av kocken Tina Nordströms favoriter. Serveras med vaniljkokta rabarber.

Brödpudding

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 2 dl vispgrädde
  • 3 dl mjölk
  • 3 kvistar mynta
  • 100 g vit choklad
  • 25 g smör
  • 2 ägg
  • 3 äggulor
  • 80 g strösocker
  • 5 croissanter
  • Vaniljkokt rabarber

  • 6 rabarberstjälkar
  • 4 dl vatten
  • 3 dl strösocker
  • 2 dl vitt vin
  • 1 citron, rivet skal och saft
  • 1 vaniljstång, delad på längden

Gör så här

avAftonbladet