Krabbelurer – små fluffiga plättkakor
Krabbelurer är små fina plättkakor. Servera dem med bär eller frukt. Laga goda krabbelurer till frukost, brunchen eller som efterrätt!
Krabbelurer med hallon och blåbär
Ingredienser
- 1 ägg
- 0.5 dl socker
- 0.75 dl mjölk
- 2 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 2 msk margarin
- socker, att vända dem i
- 100 g hallon
- 100 g blåbär
Gör så här
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
Hallontiramisu – klassiker på nytt vis





20 min
Brynt smörglass med ljust chokladöverdrag





1 h
Hallonsorbet – med smak av äkta hallon





1 h 10 min
Hallon- och körsbärssemifreddo





40 min
Hallon- och apelsinsviss





15 min
Hallon- och lakritspannacotta





40 min
En italiensk smakfylld efterrätt med hallon och mintchoklad





25 min
Frossa i läckerheter – perfekt till bärpaj
Hallonparfait med lakritsglaze





45 min
Hallontarte – vaniljfyllning och syrliga hallon





2 h
Blåbärsglass – med massor av blåbär





20 min
Brownies – enkelt att baka och gott till fikat





40 min
Havregrynsgröt – så blir den helt perfekt





15 min
Får jag inte dessert blir jag arg!
Rabarberkompott – snabbt och gott





15 min
Ananas libre





5 min
Saffranspannacotta med pepparkaka





30 min
Flan de huevo





1 h
Småländsk ostkaka – en perfekt efterrätt





1 h
Knedle – annorlunda dessert med plommon





40 min
Grillade päron med karamelliserade valnötter





30 min
Glace au four





1 h
Cheesecake i glas med rabarberkompott





35 min
Rårörd vaniljsås – så gott och enkelt att vispa ihop





10 min