Så enkelt blir du bearnaise-mästare
Bli expert på bearnaisesås – på bara 12 minuter! I den här såskursen delar kocken Stefan Ekengren med sig av sina bästa tips och hemligheter för att du ska kunna laga såser som en riktig stjärnkock. Följ instruktionsvideon – steg för steg. Superenkelt!
Viktigaste detaljen när du gör bearnaise
Det ska INTE med i såsen
Tricket när du vispar
Dessutom: Så lätt räddar du din bearnaise!
Recept
MER OM GODARE
Såsen som räddar din grillsommar





2 h
Hemligheten bakom berömda rödvinssåsen





1 h
Så lätt gör du godaste såsen till fisken





30 min
Kocken: En god sås kan du briljera med
Succé för såskurserna i Aftonbladet Plus
Tricket som tar grillad sparris till nya höjder
Avokadodressing – blanda allt i mixern





10 min
Grillad spetskål med brynt smör





45 min
Här är kockens bästa grillknep – så lyckas du

Succégrillning med goda marinader
Grilltips – så grillar du vegetariskt
Bästa burgarna med klassiska tillbehör





30 min
Grilla tonfisk – så blir den perfekt





20 min
Lyxig linsgryta med kyckling och cashewnötter





45 min

Vego i världsklass – för en billig peng

Nya topplistan: Här är svenskarnas favoriter

Lättlagade menyer för festliga middagar

Rice’n’beanburger med rödorange dinkelsallad och chilimajonnäs





1 h 15 min

Så länge har vi ätit vegetarisk mat
Årets julskinka kan bli rekorddyr
Så tänder du grillen: Grillexpertens bästa tips
