Så enkelt blir du bearnaise-mästare

Bli expert på bearnaisesås – på bara 12 minuter! I den här såskursen delar kocken Stefan Ekengren med sig av sina bästa tips och hemligheter för att du ska kunna laga såser som en riktig stjärnkock. Följ instruktionsvideon – steg för steg. Superenkelt!

Viktigaste detaljen när du gör bearnaise

Det ska INTE med i såsen

Tricket när du vispar

Dessutom: Så lätt räddar du din bearnaise!

Recept

ÄMNEN I ARTIKELN

Såskurs

Såser

MER OM GODARE

Såsen som räddar din grillsommar

2 h

Hemligheten bakom berömda rödvinssåsen

1 h

Så lätt gör du godaste såsen till fisken

30 min

Kocken: En god sås kan du briljera med

Succé för såskurserna i Aftonbladet Plus

Tricket som tar grillad sparris till nya höjder

Avokadodressing – blanda allt i mixern

10 min

Grillad spetskål med brynt smör

45 min

Här är kockens bästa grillknep – så lyckas du

Succégrillning med goda marinader

Grilltips – så grillar du vegetariskt

Bästa burgarna med klassiska tillbehör

30 min

Grilla tonfisk – så blir den perfekt

20 min

Lyxig linsgryta med kyckling och cashewnötter

45 min

Vego i världsklass – för en billig peng

Nya topplistan: Här är svenskarnas favoriter

Lättlagade menyer för festliga middagar

Rice’n’beanburger med rödorange dinkelsallad och chilimajonnäs

1 h 15 min

Så länge har vi ätit vegetarisk mat

Årets julskinka kan bli rekorddyr

Så tänder du grillen: Grillexpertens bästa tips

Veganskt mat – direkt på grillen

Kokt eller grillad: korven som älskas mest

Goda sommarmaten