Foto: Ulf Huett
Rökt oliv- och fetafylld kycklingfilé

Rökt oliv- och fetafylld kycklingfilé

Bli först med att rösta!

Rökt oliv- och fetafylld kycklingfilé. Att lägga kyckling på grillen är tacksamt, det blir så otroligt gott. Recept ur kokboken Grilla mer av Per Ehrlund.

Tips! Vi har även ett recept till chilidressing som kan användas i detta recept.

Rökt oliv- och fetafylld kycklingfilé

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 0.5 paprika, grillad
  • 4 kycklingfiléer
  • salt
  • svartpeppar, nymalen
  • 100 g oliver, valfria
  • 100 g fetaost
  • 0.5 tsk chiliflakes
  • bindgarn
  • Grillad sallad

  • 1 huvud isbergssallad, delad
  • 50 g smör, eller 0.5 dl olivolja
  • 0.5 paprika, grillad
  • 1 dl bladpersilja, grovt hackad
  • chilidressing
  • 1 röd chilifrukt, skivad

Gör så här

avNina Kindbro

ARTIKELN HANDLAR OM