Foto: DANIEL OHLSSON
Spaghetti med hummer och körsbärstomater

Hummer med spaghetti och körsbärstomater

4 (22 röster)

Hummer med spaghetti och körsbärstomater – perfekt till nyårsfesten. Paolo Roberto har komponerat ihop en härlig huvudrätt med skaldjur, pasta och chili för lite hetta. Lätt att anpassa till antalet gäster som kommer på middagen.

Spaghetti con aragosta e pomodorini

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • 3 hela humrar
  • 5 msk olivolja
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 krm smulad peperoncino
  • 2 dl vitt vin
  • 1.5 dl vatten
  • 1 krm salt
  • 500 g körsbärstomater
  • 4 msk bladpersilja
  • salt

Gör så här

avFreja Scott

Foto: Daniel Ohlsson
Bresaolaknyten
Foto: DANIEL OHLSSON
Glass med sharonfruktsås
ARTIKELN HANDLAR OM

Paolos mat

Recept

Julmat

Högtider

MER OM MAT & DRYCK