PRESENTERAS AV

Goda tillbehör till grillmiddagen

Foto: Ulf Huett
Chilisås, rökt potatis och picklade toamter.

avNina Kindbro

MAT & DRYCK

Grillsäsongen är i gång och recept på nya, goda tillbehör är kul. I Per Ehrlunds kokbok Grilla mer hittar du recept på både grillade och rökta tillbehör.

Rökig potatis, böngryta, chilisås och picklade körsbärstomater. Här är recept på fyra härliga tillbehör till grillkvällen. Recept ur kokboken Grilla mer av Per Ehrlund från Semic förlag.

Foto: Ulf Huett
Fylld rökig potatis

Fylld rökig potatis – En bakad potatis som gömmer en god, rökig bönröra under en smakrik potatiscrème och ett knaprigt lock. Ett väldigt gott tillbehör till grillade revbensspjäll.

Foto: Ulf Huett
Chilidressing – het och god

Chilidressing – en bra dressing lyfter vilken råvara som helst. Styrkan väljer du helt själv med mängden chili.

Foto: Ulf Huett
Färgglad böngryta.

Böngryta – kryddigt, nyttigt och gott.

Foto: Ulf Huett
Picklade körsbärstomater

Picklade körsbärstomater – ett bra grundrecept som funkar till det mesta du vill pickla.

Samtliga recept ur boken Grilla mer (Semic) av Per Ehrlund.

ARTIKELN HANDLAR OM