Laxfrittata med pepparrot
Laxfrittata – laga omelett på italienska med härliga smaker av rökt lax och pepparrot. Enkelt och snabbt att lag men väldigt gott ändå.
Laxfrittata
Ingredienser
- 5 ägg
- 3 dl crème fraiche
- 2.5 tsk pepparrot, på tub
- 1 rödlök, finhackad
- 0.5 dl gräslök, finskuren
- salt och peppar
- citronsaft
- 200 g lax, rökt (skivad)
- potatis, kall (eventuellt)
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Raggmunkar med pepparrotsröra och rökt lax
Laxpudding med smält smör och pepparrot





55 min
Färskpotatisens dag – så kokar du den perfekt
Mandelfisk – gratäng med potatismos





45 min
Tre goda rätter med fläskfilé
Sjömansbiff med två typer av öl





1 h 30 min
Maklobi – Så lagar du Tareq Taylors goda recept





2 h 25 min
Kimchipannkakor – koreansk snabbmat





15 min
Potatisbullar med broccoli och fetaostsås





30 min
Tortilla tuna melt – smältande god





20 min
Pasta med lövbiff och champinjoner





30 min
Tonfisklasagne med krämig ostsås





50 min
Pasta med paprika och mortadella





1 h
Ostfylld fläskrullad med stekta äpplen





45 min
Bakad potatis med läckra fyllningar





1 h
Grönpepparsås – så gott till biffen





30 min
Lyxig linsgryta med kyckling och cashewnötter





45 min
Ugnsstekt falukorv med potatismos





35 min
Kryddig halloumikebab med vitlökssås





15 min
Sväng ihop en värmande soppa
Citronköttbullar i tomatsås





45 min
Kyckling med jordnötssås





45 min
Sötpotatistortilla med mynta och fårost





1 h 15 min
Sötpotatisfalafel med parmesan, lime och mynta





50 min