Därför ska du aldrig riva vitlök

Publicerad:
Uppdaterad:

Godare

Använder du ett rivjärn när du ska i med vitlök i stekpannan? Snälla gör inte det, säger tv-kocken och matkreatören Markiz Tainton. Här visar hon ett mycket bättre sätt – för en rundare och mildare smak.

Markiz Taintons nya tv-program

Markiz Tainton var med i Sveriges Mästerkock 2014 och är i dag en älskad matkreatör och tv-kock. Nu är hon aktuell med ett eget program på tv-kanalen Godare. I serien bjuder hon bland annat på en krämig grön shakshuka, en pumpapasta med knaperstekt sidfläsk och flera lyxiga och enkla tapas.

– Sedan gör jag också fantastiska matvåfflor som man gör på kokosfett, rismjöl och kokosvatten.

Du kan också se programmen på Aftonbladet Mat & dryck.

Laddar ...
Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM GODARE