Nutellakakor
Nutellakakor

Nutellakakor

3,8 (5 röster)

Recept

Nutellakakor – spröda kakor med smak av choklad och hasselnöt.
– De här är perfekta ”doppa i mjölken-kakor”, säger Camilla Hamid.
Recept hur Camilla Hamids ”Baka utan ugn”.

Tid tillkommer för kakorna att stelna i kylen i två timmar.

Nutellakakor

  • Ingredienser

  • 4 dl strösocker
  • 0.75 dl kakao
  • 1.25 dl mjölk, 3 %
  • 125 g smör
  • 100 g mjölkchoklad
  • 1.5 dl nutella
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 nypa salt
  • 1 dl hasselnötskross, färdigköpt eller hemgjord (torrosta och finhacka hasselnötter)
  • 7.5 dl havregryn

Gör så här

Baka utan ugn

Hamid, Camilla

Baka utan ugn

119,00 kr

Läs mer

Till shoppen

Aftonbladet

/

Mat & Dryck

/

Recept

LÄS VIDARE

Geléhallon

ÄMNEN I ARTIKELN

Recept

Camilla Hamid – receptkreatör

Kakrecept

Fika recept

MER OM GODARE

Camilla Hamid: Alla kan lyckas med bakningen

Vårrullar med nutella och banan

50 min

Chokladbollsrulltårta

1 h

Frappuccino – svalkande kaffedrink

10 min

Mascarponeglass med hallonswirl och pistaschnötter

30 min

Kanelbullesockerkaka

1 h 10 min

Kärleksmumssnittar

1 h

Bjud på hemgjorda geléhallon

35 min

Äppelkaka med frosting

1 h

Oreoglass

30 min

Choco almond de luxe

45 min

Cookie dough-paj

40 min

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Baktillbehören du behöver till kanelbullens dag

Instagram-kontona som gör dig hungrig

Petri, 42, hittade jättekantarell: ”Måste vara rekord”

Dovhjortstartar med rödbetor, spiskummin, brynt smör och havgusost

Så många deciliter är en cup

Chokladkaka med rosa topp

1 h 25 min

Kardemummasnurror

1 h

Grova frallor med tranbär

50 min

Macarons på ett enklare sätt

1 h

Syltkakor spröda och goda

45 min

Så gör du kanelbullepizzan själv

30 min

Ladda för kanelbullens dag