Tonfisksallad med matiga bönor
Tonfisksallad – bjud på en matig och god sallad med tonfisk, tomat och borlottibönor. Passar lika bra till lunchen som på picknicken. En vinägrett ger extra sting och lyfter smakerna.
Tonfisksallad
Ingredienser
- 0.5 stånd romansallad, eller isbergssallad eller blandsallad
- 3 tomater
- 1 lök, röd, liten
- 400 g borlottibönor
- 150 g tonfisk i olja, avrunnen
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Bästa tipsen för sommarlunch och picknick

Auberginehalvor med tomater och knaprigt bröd

Siciliansk grönsakspytt caponata
Popcorn i kastrull – knepen som gör dem extra goda





10 min
Freakshake – ju mer desto bättre





15 min
Kocken: En god sås kan du briljera med
Kaffe Dalgona – så gör du sydkoreanska trenddrycken





15 min
Kokosbollar – snabbt och enkelt att baka





20 min
Såsen som räddar din grillsommar





2 h
Ramadam – maten under fastemånaden
Blomkålsris – så enkelt gör du det själv





10 min
Morotsbiffar med sötpotatis och fetaost





30 min
Olivburgare med persiljemos





45 min
Maklouba – festfin uppochner rätt –





1 h
Varma päron med ost





20 min
Jackfruit – så gör du den goda burgaren





1 h 50 min
Tofubiffar med havsbris





30 min
Tempehwraps med läckra smaker





45 min
Shortbread – spröda små godingar





40 min
Moussetårta av hallon och choklad på brownie
Mormor Margits midsommartårta
2 h
Biscotti – italienska mandelskorpor





1 h 45 min
Så lyckas du med din tårtbotten





45 min
Glasstårta med jordgubbar





1 h