Foto: BJÖRN LINDAHL
Brisket serverat med majsbröd

Majsbröd med honungssmör

2,8 (4 röster)

Majsbröd eller corn bread är en riktig klassiker på amerikanska middagsbord.
Servera med ett smarrigt honungssmör.
Recept från restaurang Low and slow.

Majsbröd med honungssmör

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 2.5 dl mjölk
  • 2 ägg
  • 1.5 tsk citron
  • 160 ml socker
  • 0.5 tsk bakpulver
  • 0.5 tsk salt
  • 2.5 dl majsmjöl
  • 2.5 dl mjöl
  • 2 msk polenta, grov
  • 120 g smör
  • Honungssmör

  • 250 g smör
  • 0.5 dl honung
  • flingsalt

Gör så här

avClara Öhrn

ARTIKELN HANDLAR OM
MER OM MAT & DRYCK