Paolo Roberto: Så gör du egen pasta
Så fixar du den perfekta tagliatellen i sex enkla steg
Färsk pasta – så lyckas du med pastadegen. Här är Paolo Robertos bästa tips för en helt perfekt, italiensk hemgjord pasta.
Hemlagad färsk pasta
Ingredienser
- 6 dl vetemjöl
- 2 ägg
- 2 äggvitor
- 2 msk olivolja
- 2 tsk salt
- vatten, några droppar
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
10 goda pastarecept du kan laga
Pasta – så väljer du rätt modell

Så lyckas du koka pasta perfekt – varje gång
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Göra egen pasta – här är allt du behöver
Pappardelle med kikärtor, citron och pecorino





2 h
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
Laga italienskt: Här är allt du behöver
Krämig pasta med bacon och rikligt med parmesan





30 min
Enkel sås med ädelsost – perfekt till pasta





15 min
Pasta cacio e pepe





20 min
Pasta med lövbiff och champinjoner





30 min
Köttbullar i tomatsås med spaghetti





35 min

Pasta med kassler och svamp
Lyxa till fylld färdigpasta snabbt och lätt
Här är ”Tiktok-pastans” krämiga utmanare





40 min

Pasta Carbonara – det veganska receptet





50 min

Kockparet: Mat är ju kärlek
Pasta med tomater och mozarella





30 min
Hemgjord pasta på två ingredienser

Middagstips som förför: Garanterat gott!
Sugo suqaar – somalisk köttgryta





1 h
Laxgryta med pasta





30 min
Pasta med mangold, parmesan och vitlök





20 min
Pasta rosso – familjens favorit





30 min
Pasta med lax och citronsås





20 min