Foto: BÖRJE THURESSON
Laxpudding med dill och ansjovis

Laxpudding med dill och ansjovis

5 (1 röst)

Laxpudding – en mättande måltid som går fort att förbereda och slänga i ugnen. En klassiker att ha på middagsbordet, här har du vårt recept.

Laxpudding

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 800 g lax, skivad (rökt eller gravad)
  • 800 g potatis, kokt och kall
  • 2 gula lökar, finhackade
  • 2 paket fryst dill
  • 1 citron, rivet skal
  • 150 g babyspenat, sköljd
  • ansjovisfilé, en liten ask
  • Äggstanning

  • 3 ägg
  • 3 dl mjölk
  • 1 dl grädde
  • ansjovisspad, till smaksättning
  • peppar

Gör så här

avAftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM

Recept

Laxrecept

MER OM MAT & DRYCK