Janssons frestelse – kocken: så blir den riktigt krämig

3,7 (364 röster)
Publicerad:
Uppdaterad:

Janssons frestelse – kocken Mattias Larsson lagar en riktigt krämig Jansson. Här delar han med sig av sina bästa tips så den blir helt perfekt.

Nu börjar slutspurten inför tomtens ankomst. Här samlar vi alla de bästa tipsen och tricksen för en riktigt god jul.

Krämig Janssons frestelse - godaste receptet

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 600 g potatis
  • 1 lök, gul
  • 2.5 dl vispgrädde
  • 2 dl mjölk
  • 100 g ansjovis, med spad
  • en nypa salt
  • 0.5 dl ströbröd
  • 25 g smör, cirka

Gör så här

avNina Kindbro

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Recept

Jul

MER OM MAT & DRYCK